Design JONATHAN ADLER  Mr. & Mrs. van Maison Berger Paris is geinspireerd op de gewaagde grafische interactie tussen zwart en wit. Een moderne klassieke en frisse combinatie,

WELKOM IN DE WERELD VAN JONATHAN ADLER

De pottenbakker, designer en auteur Jonathan Adler lanceerde in 1993 in New York zijn gelijknamige merk  en is wereldwijd bekend om zijn emblematische aardewerk, zijn glamour meubels en zijn stijlvolle interieurs.

Deze ontwerper heeft talrijke inspiratiebronnen, waaronder het keramiek uit de 18e eeuw, de Amerikaanse popcultuur en de hiphop muziek. Zijn kunstwerken worden geexposeerd in restaurants, hotels en bij mensen thuis, in alle uithoeken van de wereld. Zijn motto? "Als de generaties na jou zich niet inspannen om het werk te behouden, dan betekend dat je gefaald hebt". 

Jonatahan Adler heeft samengewerkt met talrijke beroemde merken, zoals Lacoste, Uniqlo, Clinique en H&M Home

DE ONTMOETING TUSSEN TWEE WERELDEN

Deze exclusieve samenwerking tussen Maison Berger Paris en Jonathan Adler is gebaseerd op de liefde voor design die zij delen.

Het resultaat zijn twee collecties die beide geinspireerd zijn om de emblematische stijl van de designer.
Iedere collectie is ontworpen om uw interieur een vleugje Amerikaanse Glamour te geven.

De collectie Muse bestaat uit porseleinen items in geraffineerde vormen, met surrealistische accenten die even sculpturaal als uniek zijn. De lippen in relief en de fonkelende details in goudkleurig metaal geven uw interieur een authenthiek vleugje originaliteit.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 45,00
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.