De vakkundige competentie van een cosmetica merk kenmerkt zich door haar prestaties op het gebied van research en ontwikkeling. Lady Esther ontwikkelt en produceert cosmetische speciaal producten sinds 1913. Onafhankelijke instituten krijgen van Lady Esther regelmatig opdrachten om dermatologische-   en werkzaamheidstesten door te voeren.

Het resultaat is de bijzondere huidvriendelijke, werkzame en omvangrijke serie aan verzorgingsproducten. Het resultaat is overduidelijk; de Lady Esther producten staan aan de top van de cosmetologische ontwikkeling. Bovendien laat Lady Esther haar producten niet op dieren testen!

Bezig met laden...
visibility

Aquathenol Cream 150 ml

Hydratatie in optima forma bij een droge huid door: •Biologische veroudering van de huid •Klimatologische factoren •Luchtvervuiling...

19,95

Fabriek_Lady_EstherIn 2013 bestaat Lady Esther al 100 jaar! 

Syma Cohen-Busiel (1891-1990) is de oprichtster van Lady Esther Cosmetics. Zij heeft het merk geregistreerd in 1913 en heeft met haar jongere broer Alfred het bedrijf opgebouwd. Nadat haar broer op jonge leeftijd kwam te overlijden is het merk in handen gekomen van een farmaceutisch bedrijf met eigen productie mogelijkheden voor de U.S.A. 

Sinds 1986 is de familie Figaj eigenaar van het merk Lady Esther wereldwijd buiten Amerika. De fabriek staat in Bensheim Duitsland, even ten noorden van Heidelberg. Meer dan 2000 schoonheids- instituten werken wereldwijd met het merk Lady Esther. De onafhankelijke onderneming beschikt over een eigen know how op het gebied van ontwikkeling en opbouw van de allernieuwste recepturen. Bij Lady Esther komt alles nog uit eigen fabricage. Onafhankelijke instituten en klinieken ontvangen voortdurend opdrachten voor dermatologische onderzoeken en werkzaamheid tests.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies