Eigenaresse Beauty Salon Divera

Foto
DIVERA HANSEN

Divera Hansen is sinds 1986 STIVAS-gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft alle vereiste kennis op het gebied van schoonheidsverzorging.
Zij breidde haar vakkennis uit met de voortgezette opleidingen het internationale CIDESCO diploma en was zelfstandig werkzaam in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

In 1995 opende zij haar eigen zaak voor huidverzorging en visagie in Enkhuizen. Na zes jaar aan de Havenweg, verhuisde Beauty Salon Divera naar de Paktuinen 77, een prachtig door de Stichting Hofjesbeheer Enkhuizen gerestaureerd historisch pand.

In 2010 viel haar oog op een moderner pand in de van Bleiswijkstraat in Enkhuizen. In dit door CFK Bouw Enkhuizen compleet gerestaureerd pand kan Divera haar cliënten nog beter van dienst zijn. Dit door meer mogelijkheden in en om het pand.

Divera : "In 2018 is Beauty Salon Divera uitgebreid met een verwarmd buiten-zwembad (27 graden)  Vanaf medio 2019 worden er exclusieve Wellness-dagen gegeven voor maximaal 2 clienten per dag. Geheel naar eigen keuze, in overleg samengesteld. Denk aan een heerlijke voetmassage tijdens een welkomsdrankje in de zon , een weldadige  lichaamsscrub van rozen of eucalyptus , een  luchtige Hammam zeep beleving , een zalige  chocolade, lavendel of honing pakking na de warmte van de Finse sauna , een ontspannende gezichtsbehandeling incl. hoofdhuidmassage met amandelolie. De inwendige mens wordt desgewenst verzorgd door Restaurant BIJ N.A.P.  
Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier op deze website.Bent u ook zo toe aan ontspanning? Boek een moment voor uzelf en kom als herboren weer thuis!"

In 1996 werd Divera door Antoine van Opbergen van Oreaden Cosmetics uitgeroepen tot beste starter van 1995.
(Schoonheidsspecialist maart 1996 / Esthéticienne april 1996)


Divera : "Tot op de dag van vandaag werk ik vol enthousiasme en plezier aan het welzijn van mijn klanten."

 
AGB-code 89000683

 Kernlid ANBOS
KvK nr 36045446
BTW nr 188196419B01
Kernlid ANBOS : 6894
AGB-code: 89-000687