Onze laserbehandelingen voldoen nu al aan de nieuwste kwaliteits- en veiligheidseisen!

Het was groot in het nieuws dat laser behandelingen niet meer door de schoonheidsspecialist uitgevoerd mogen worden. Wat betekent dat voor u als klant?

Omdat wij u de hoge kwaliteit die we geven met onze beautybehandelingen, ook  willen garanderen met de laser behandelingen, hebben we vanaf 2006  ervoor gekozen om samen te werken met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is een gespecialiseerde laser-organisatie, dat landelijk hoog is aangeschreven voor het uitvoeren van huidtherapie en laserbehandelingen. Ze werken al jaren met hbo huidtherapeuten en hoogwaardige lasers. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat de laserbehandelingen veilig en effectief worden uitgevoerd bij ons in de salon.

Cosmetique Totale is voorloper in de medische wereld en voldoet al jaren aan de kwaliteits- en veiligheidseisen die minister Schippers nu als harde norm stelt.

 d.m.v. een gratis consult kunt u alle vragen stellen over laserbehandelingen zoals definitief ontharen, pigmentvlekken en couperose verwijderen, huidverjonging, acne, kalknagels en littekenbehandelingen. Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars. Als u recht heeft op vergoeding, kunt u hier ook definitief aanspraak op maken!

www.cosmetique-totale.nl

Voor een afspraak met  of vragen aan de huidtherapeut en laserbehandelingen bij Beauty Salon Divera  kunt u  rechtstreeks bellen met Cosmetique Totale: 
 085- 902 20 80   of bezoek de website www.cosmetique-totale.nl en plan  gemakkelijk zelf online een afspraak in met de huidtherapeut van Cosmetique Totale   
 https://mijn.cosmetique-totale.nl/175

; Cely Schilder is werkzaam  bij Beauty Salon Divera Van Bleiswijkstraat 68 in Enkhuizen

Cosmetique Totale behandeld bij Divera in de salon ; Acne, Couperose, Overbeharing, Fibromen, Ouderdomswratjes, Pigmentvlekken, Schimmelnagels, Littekens en Rimpels


Prijzen huidtherapie, laserbehandel

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.