BEAUTY SALON DIVERA VIERT FEEST!
Waarom? 22 april 2020 bestaat Beauty Salon Divera 25 jaar

Sinds 1986 ben ik STIVAS-gediplomeerd schoonheidsspecialiste met alle vereiste kennis op het gebied van schoonheidsverzorging.
Ik breidde mijn vakkennis uit met de voortgezette opleiding ,het internationale CIDESCO diploma en was zelfstandig werkzaam in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

In 1995 opende ik mijn eigen zaak voor huidverzorging en visagie in Enkhuizen.

In 1996 werd ik door Antoine van Opbergen van Oreaden Cosmetics uitgeroepen tot beste starter van 1995.
(Schoonheidsspecialist maart 1996 / Esthéticienne april 1996) Na zes jaar aan de Havenweg, verhuisde Beauty Salon Divera naar de Paktuinen 77, een prachtig door de Stichting Hofjesbeheer Enkhuizen gerestaureerd historisch pand.

In 2010 viel mijn oog op een moderner pand in de van Bleiswijkstraat in Enkhuizen. In dit door CFK Bouw Enkhuizen compleet gerestaureerd pand kan ik mijn cliënten nog beter van dienst zijn. Dit door meer mogelijkheden in en om het pand.

Tot op de dag van vandaag werk ik vol enthousiasme en plezier aan het welzijn van mijn klanten.

Een reden om hier even bij stil te staan. Een feestje t.g.v. dit lustrum met een hapje en drankje gaat dit helaas niet lukken vandaag.
Het is een hele mijlpaal en om dit toch samen met mijn klanten te vieren geef ik dit jaar 25 % korting op verschillende producten: HOUD DE WEBSITE IN DE GATEN! Het aanbod varieert per maand.

We gaan er samen een mooi jaar van maken en zie jullie graag in mijn salon, hopelijk na 20 mei dat horen we 13 mei.

Gezondheid is het grootste bezit en niet te koop , laten we het koesteren en op elkaar passen.

Sterkte , TakeCare voor jezelf en anderen. 😘😘

    22-04-2020 10:35