18 september 2019 Cosmetisch Arts Dr. Franca van der Smit Voor een cosmetische behandeling door middel van injectables met gebruik van botox of fillers werkt Beauty Salon Divera samen met Cosmetisch arts Franca van der Smit, gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG geregistreerd (BIG nummer: 4991488740)
Dokter Franca van der Smit is cosmetisch en orthomoleculair arts. ...
D.m.v. haar holistische kijk op de mens krijgt iedere klant een vakkundig en passend advies. Franca volgde haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Binnen deze studie heeft ze extra aandacht besteed aan de dermatologie en plastische chirurgie. Direct na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde en heeft ruim 6 jaar ervaring met cosmetische behandelingen zoals botox, hyaluronzuur, lasers en peelings. Dr. Franca heeft geruime tijd bij de Velthuis Kliniek gewerkt.
In 2015 heeft zij de opleiding orthomoleculaire geneeskunde voltooid. Een prachtige aanvulling op haar cosmetische studie.

Dokter Franca: "
Mijn doel is bereikt als jij je weer goed voelt en blij bent met jezelf!"

Dr. Franca van der Smit is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en erkend lid van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).
BIG registratie nummer: 4991488740

 
    08-08-2019 15:27