Weg met de onzuiverheden op uw gezicht met ELOS!

 

Veel bekende onzuiverheden op de huid zoals: ouderdomsvlekken, couperose, zwangerschapsmasker, rosacea, spataderen etc. worden als ongewenst beschouwd. De geavanceerde Elos methode maakt korte metten met deze ongewenste huidverkleuringen

Schimmelnagels/kalknagels worden eveneens effectief aangepakt met de Elos-Methode en er zal een gezonde nagel terug groeien.

 

Onder invloed van de zon kunnen pigmentvlekken ontstaan en kleine spinnetjes of couperose kunnen worden verergerd door temperatuurwisselingen, door bijv. vanuit de warmte direct in een airconditioned ruimte te stappen. Voor het opfrissen van het gehele gelaat, adviseren wij de ELOS methode. Uw huid zal er na 2 á 3 behandelingen weer stralend en fris uitzien.

 

Onze Medische specialisten werken met de geavanceerde ELOS technologie. De innovatieve ELOS techniek laat de traditionele Laser- en IPL-systemen ver achter zich, door Bipolaire Radiofrequentie, IPL (Intense Pulsed Light) en externe koeling met elkaar te combineren. Elos is de eerste en nog steeds de enige die de twee technieken met elkaar combineert de combinatie van de twee krachtbronnen - licht en stroom - zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen.

 

Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Zij heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen hierdoor worden vergoed.

 

Bent u geïnteresseerd in een behandeling ga dan naar www.beautysalondivera.nl  en plan een afspraak via contact of bel naar het centrale informatie nummer: 0172 78 24 19 en maak vandaag nog een afspraak bij Beauty Salon Divera in Enkhuizen

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Divera Hansen

 

Beauty Salon Divera

Van Bleiswijkstraat 68

1601 NC Enkhuizen

 

WhatsApp : 06-52 35 05 40

T: 0228-318266

E: dm.hansen@quicknet.nl

W: www.beautysalondivera.nl

 

logo nog kleiner

    15-06-2017 00:00