Click & Collect
Afhaalpunt voor producten
 
Al vanaf het begin van de lockdown heeft ANBOS bij demissionair minister Koolmees aangekaart dat we geen oneerlijk onderscheid willen in productverkoop en hierin gelijk getrokken willen worden met de detailhandel. Daarbij hebben we benadrukt dat het afhalen van producten tijdens de eerste lockdown wél was toegestaan.

Daar is nu verandering in gekomen. Sinds 10 februari is de bestel- en afhaalfunctie die voor de detailhandel geldt, ook toegestaan voor contactberoepen zoals schoonheidsspecialisten onder de volgende voorwaarden:

 
 1. Bestellen
  U doet vooraf (minimaal 4 uur van te voren) een (online) bestelling.
 2. Afspraakbevestiging en tijdslot
  Wij sturen  een orderbevestiging naar u met een tijdslot wanneer de bestelling af te halen is. Er moet minimaal een dagdeel (4 uur) tussen het bestellen en afhalen zitten. Het afhalen kan alleen binnen het afgesproken tijdslot. De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie over het veilig en vlot afhalen van de bestelling.
 3. Bestelling klaarzetten en afhalen
  Wij zorgen dat de bestelling klaar staat. U komt aan de deur afhalen en mag niet naar binnen. Bij het afhalen komt u alleen en u mag geen coronaklachten hebben.
 4. Betalen
  Betalen doet u thuis vooraf via Ideal of overmaken.
  ANBOS - Brancheorganisatie schoonheidsverzorging     12-02-2021 16:26