Foto
DIVERA HANSEN

Divera Hansen is sinds 1986 STIVAS-gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft alle vereiste kennis op het gebied van schoonheidsverzorging.
Zij breidde haar vakkennis uit met de voortgezette opleidingen het internationale CIDESCO diploma en was zelfstandig werkzaam in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

In 1995 opende zij haar eigen zaak voor huidverzorging en visagie in Enkhuizen. Na zes jaar aan de Havenweg, verhuisde Beauty Salon Divera naar de Paktuinen 77, een prachtig door de Stichting Hofjesbeheer Enkhuizen gerestaureerd historisch pand.

In 2010 viel haar oog op een moderner pand in de van Bleiswijkstraat in Enkhuizen. In dit door CFK Bouw Enkhuizen compleet gerestaureerd pand kan Divera haar cliënten nog beter van dienst zijn. Dit door meer mogelijkheden in en om het pand.

In 2018 is Beauty Salon Divera uitgebreid met een verwarmd buiten-zwembad (27 graden) zodat klanten (max 2 per keer)  in alle rust aan hun lichaamsbeweging kunnen werken. Vanaf 2019/2020 gaan er exclusieve Wellness-dagen gegeven worden voor maximaal 4 clienten per dag.   

In 1996 werd Divera door Antoine van Opbergen van Oreaden Cosmetics uitgeroepen tot beste starter van 1995.
(Schoonheidsspecialist maart 1996 / Esthéticienne april 1996)

Tot op de dag van vandaag werkt Divera vol enthousiasme en plezier aan het welzijn van haar klanten.


 
Foto
JESSY KEESMAN

Jessy Keesman is Allround Schoonheidsspecialiste .

Sinds april  2018 werkzaam bij Beauty Salon Divera .

Haar specialisaties zijn bindweefselmassage en acne.

Op dinsdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij haar terecht voor :
gezichtsbehandelingen , anti-cellullite behandelingen in kuurverband,
voetverzorging, manicure, harsen ,shiatsu massage , lichaamsmassage en pakkingen.

Via het contactformulier op deze website  kunt u een afspraak met Jessy maken.

Tot ziens bij Beauty Salon Divera!
Van Bleiswijkstraat 68
1601 NC  Enkhuizen


 
Foto

MARIETTE STOKX

Mariëtte Stokx werkt als ambulant gediplomeerd huidtherapeute bij Beauty Salon Divera voor het geven van laserbehandelingen.
Huidproblemen als acne littekens, huidverslapping en veroudering, zonschade, overbeharing, kalknagels, pigmentoverlast en rode huidverkleuringen zoals bloedspinnetjes en couperose zijn zeer goed te behandelen.

Mariëtte:" Ik word ingezet door Cosmetique Totale, een instituut voor Health & Laser Therapy. Met inmiddels 100 locaties door heel Nederland zijn ze uniek met het inzetten van huidtherapeutes voor het geven van Laser behandelingen. Vele behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw verzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig! U bent bij mij in goede handen; 
ik ben een afgestudeerd para medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteit geregistreerd.
Graag nodig ik u uit voor een consult bij Beauty Salon Divera."


Huidtherapeut lid NVH
AGB code: 90-042163
Kwaliteit paramedisch: 59913460988

Mariette Stokx is onze huidtherapeut  van Cosmetique Totale .
Voor informatie en voor het geven van laserbehandelingen kunt u een afspraak maken bij Beauty Salon Divera.
Via het contactformulier op deze website kunt u een afspraak maken voor een gratis consult of bel 0228-318266 WhatsApp 06-52350540

Foto

JESSICA PENNER

Jessica Penner werkt als ambulant gediplomeerd huidtherapeute bij Beauty Salon Divera voor het geven van laserbehandelingen.
Huidproblemen als acne, littekens,huidverslapping en veroudering, zonschade, overbeharing, kalknagels, pigmentvlekken en rode huidverkleuringen zoals bloedspinnetjes , rosacea en couperose zijn zeer goed te behandelen.
Vele behandelingen die uitgevoerd worden kunnen door de verzekeraar worden vergoed.

Jessica Penner heeft haar Bachelor Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Jessica heeft direct na haar opleiding werkervaring opgedaan bij verschillende huidtherapeutische klinieken. Ook is zij werkzaam geweest als trainster bij BlooMEDical, waarbij zij lasertrainingen gaf van ALMA Lasers in diverse klinieken op verschillende locaties.

Jessica: ‘Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten Beauty Salon Divera met een goed gevoel verlaten. Ik werk doelgericht, specialistisch en probleemoplossend waardoor we samen werken naar een mooie gezonde huid!’.

 

Jessica is Geregistreerd in het Kwalitetisregister Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten met lidnummer: 505426

Jessica Penner  is onze huidtherapeut  van Cosmetique Totale .
Voor informatie en voor het geven van laserbehandelingen kunt u een afspraak maken bij Beauty Salon Divera.
Via het contactformulier op deze website kunt u een afspraak maken voor een gratis consult of bel 0228-318266 WhatsApp 06-52350540