Altijd al gedroomd van volle lippen? Of wil je graag diepere rimpels laten verdwijnen? Dan is een filler behandeling perfect voor jou.

Dr. Franca van der Smit  voert filler-behandelingen uit met de hoogste kwaliteit hyaluronzuur (Juvederm™). Het is een biologisch afbreekbaar product dat van nature in ons lichaam voorkomt en uitgebreid wetenschappelijk is getest. Doordat het watermoleculen aantrekt hydrateert hyaluronzuur bovendien de huid.

De cosmetisch arts van REFLEQT CLINIC  is met honderden cliënten per jaar een specialist in filler behandelingen. Fillers benadrukken de contouren van je gezicht. Het vult bijvoorbeeld je kaaklijn of jukbeenderen op, zodat je gezicht slanker lijkt. Het resultaat is een jong, strak en natuurlijk ogend gezicht.

Tijdens een persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en bieden we de behandeling die perfect bij jou past. Van eerste intake tot de laatste controle staat onze cosmetisch arts voor je klaar. Twijfel niet langer en maak direct een afspraak via het contact formulier op deze website.

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Ben je klaar voor een jong en fris gezicht? Bij Beauty Salon Divera kun je meestal op korte termijn terecht. De duur van de filler behandeling is gemiddeld 30 minuten Het resultaat is meteen zichtbaar, dus je loopt met een gezond, gehydrateerd stralend gezicht de deur uit!

Hyaluronzuur heeft tijd nodig om vocht aan te trekken. Het effect wordt daardoor in de twee weken na de behandeling nog mooier. Bij een lipbehandeling kan dit tot vier weken duren. Van de resultaten kun je lang genieten, want hyaluronzuur heeft gemiddeld een werking van 6 tot 18 maanden. Na deze periode wordt het volledig afgebroken door het eigen lichaam.

Bovendien wordt het resultaat met iedere herhaalbehandeling mooier door de toename van het collageen en hyaluronzuur in de huid.

FILLERS JUVERDERM™


0,5 ml JUVERDERM™
vanaf € 330,-

1,0 ml JUVERDERM™
€ 495,-

1,0 ml JUVERDERM™ Volite
€ 250,-

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 330,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews

Geen reviews gevonden.