Wil je iets doen tegen fronsrimpels op het voorhoofd, kraaienpootjes of lijntjes in het gezicht? Of heb je bijvoorbeeld last van overmatig zweten of migraine? Dan is een botox behandeling voor jou een mogelijke uitkomst.

Botuline Toxine (afgekort botox) is een natuurlijk eiwit dat al jaren wordt gebruikt voor het ontspannen van de spieren, met name in het gezicht. Bij ons in de kliniek wordt botox gebruikt als anti-rimpelbehandeling. Het gaat actieve rimpelvorming tegen, bijvoorbeeld de fronsrimpel in het voorhoofd en kraaienpoten rondom de ogen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in botox behandelingen tegen tandenknarsen, hoofdpijn, migraine en overmatig transpiratie in de oksels.

Er wordt gewerkt met kwalitatieve Botox® van Allergan. Dit middel is uitgebreid wetenschappelijk getest.

Tijdens een persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en bieden we de behandeling die perfect bij jou past. Van eerste intake tot de laatste controle staat onze cosmetisch arts Dr. Franca van der Smit  voor je klaar. Twijfel niet langer en maak direct een afspraak.

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Ben je klaar voor een jong en fris gezicht? Bij Beauty Salon Divera kun je meestal op korte termijn terecht. De duur van de botox behandeling is gemiddeld 15 minuten.

Bij Beauty Salon Divera gaan we altijd voor de beste kwaliteit en 100% tevredenheid. Daarom adviseren we je om in de derde week voor een controleafspraak bij ons terug te komen, zodat we samen kunnen kijken of het resultaat naar tevredenheid is. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan krijg je altijd een kosteloze nabehandeling.

Het resultaat van een botox behandeling zie je vier tot vijf dagen na de behandeling en na 2 weken is het resultaat optimaal. Het effect van een botox behandeling blijft vervolgens drie tot zes maanden zichtbaar.

BOTOX
1/2 zone  €  105,-
1 zone     €  200,-
2 zones   €  350,-
3 zones   €  450,-

BOTOX OVERMATIG TRANSPIREREN/HYPERHIDROSIS
vanaf € 750,-


 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 105,00
Aantal: Bestellen
Reviews

Geen reviews gevonden.